Loopband DKN Technology Roadrun [Grootte 188x90x141 cm]

Loopband DKN Technology Roadrun [Grootte 188x90x141 cm]

€ 1.809,96

€ 1.376,64

-24%
Verbeter je training met de loopband DKN Technology Roadrun - bespaar energie met zijn stille, krachtige 2.8 motor hp!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology Roadrun

Lager energieverbruik: de stille motor met een continu vermogen van 2,8 pk en een piekvermogen van 4,5 pk verlaagt het energieverbruik met 40%.
De RoadRun-i is een van de stilste en meest flexibele loopbanden op de markt.
Schokdemping en ondersteuning bij elke stap worden geboden door het progressieve schokabsorptiesysteem, terwijl het geïntegreerde hydraulische schokabsorptiesysteem de impact tijdens het lopen vermindert.
De impact op gewrichten en banden wordt met 15% verminderd in vergelijking met hardlopen op de weg.
Het extra brede, 53 x 148 cm lange loopoppervlak is voorzien van een 3,3 mm dikke orthopedische loopband, die zorgt voor een perfecte balans tussen demping en het oppervlak van de sol. Het effect is hetzelfde als lopen op gras.
Met RoadRun-i ervaar je een training waarbij jij in het middelpunt van de belangstelling staat.
Stel de intensiteit van je training in, bekijk alle gegevens, inclusief je trainingspositie, allemaal geïntegreerd in een LED-console. Met het innovatieve besturingssysteem kun je de snelheid en helling aanpassen met ergonomische schakelaars op het bedieningspaneel aan de voorkant.
Voor cardiotraining sluit je de Bluetooth-zender of activity trackers (BT 4.0) aan.
Alle gegevens worden tijdens de training weergegeven op de verschillende LED-vensters. 28 programma's waaronder 1 handmatig programma, 24 presets, 1 hartslagprogramma en 4 gebruikersprofielen.
Herontdek een natuurlijke "run", creëer een nieuwe omgeving.
Download en ontdek de wereld met Kinomap.
Maak van de wereld uw trainingsgebied. Selecteer een route, druk op Start en volg de kaart, inclusief stijgingsvariaties, in uw eigen tempo.
Leg al uw trainingen vast in uw eigen iLog en deel ze via sociale media.
"Ren de wereld thuis.
Aangedreven door een nieuwe 2,8 HP continu werkende motor, met piekprestaties van 4,5 HP, vermindert de RoadRun-i het energieverbruik met wel 40%.
De RoadRun-i is een van de stilste en meest flexibele loopbanden op de markt.
Het extra brede, 53 cm lange x 148 cm gedempte loopoppervlak is voorzien van een 3,3 mm orthopedische loopband, die de perfecte balans tussen schokdemping en het oppervlak van de sol aanvult en ondersteunt. Het effect is vergelijkbaar met hardlopen op gras.
De RoadRun-i biedt het Progressive Shock Absorption System, dat bij elke stap voor maximale demping en ondersteuning zorgt, terwijl het geïntegreerde hydraulische schokabsorptiesysteem de impact tijdens het hardlopen geleidelijk vermindert. Het geïntegreerde hydraulische schokabsorptiesysteem vermindert geleidelijk de impact tijdens het hardlopen, waardoor de impact op je gewrichten met 15% afneemt in vergelijking met hardlopen op de weg.
Jouw trainingservaring is opgebouwd rondom jou. Pas je trainingsintensiteit aan, bekijk je wedstrijdgegevens en je trainingspositie: allemaal geïntegreerd in een LED-scherm.
Met de consolebediening kun je de snelheid en helling aanpassen met ergonomische schakelaars op het voorpaneel.
Pas je snelheid en hellingshoek aan met één druk op de knop. De One Touch Control-knoppen geven je directe controle over de instellingen voor snelheid en helling met één druk op de knop.
De RoadRun-i maakt gebruik van Bluetooth 4.0 voor nauwkeurigere hartslagregistratie. Compatible met Bluetooth borstriem of activity trackers.
Alle gegevens van je training worden weergegeven in verschillende LED-vensters. 28 programma's, waaronder 1 start rapide, 24 voorgedefinieerde runs, 1 hartslagtrainingsroute en 4 gebruikersprofielen.
De console is uitgerust met een tablethouder zodat je je favoriete films, tv-programma's of muziekvideo's kunt bekijken terwijl je traint.
Herontwerp een natuurlijke route, creëer een nieuwe omgeving.
De RoadRun-i heeft een geïntegreerde Bluetooth 4.0-chip waarmee je je tablet of smartphone kunt aansluiten en je loopband compatible kunt maken met een hele reeks apps, die meerdere interactieve trainingsopties bieden.
Kinomap geeft u toegang tot de wereld vanuit het comfort van uw eigen huis.
Voor een meer realistische ervaring synchroniseert de app de stijgings- en dalingsfuncties.
Selecteer gewoon een video, druk op Start en volg de kaart in uw eigen tempo!
Gebruik je iLog om na elke trainingssessie de belangrijkste statistieken bij te houden.
Deel je runs op sociale media.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20309
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 188x90x141 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1