Squashbal Victor

Squashbal Victor
€ 4,54
Verbeter je squashspel met Victor ballen van topkwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 12 en zullen je prestaties een boost geven!

Niet op voorraad

Beschrijving

Squashbal Victor

De Victor squashbal is een must-have voor tous squashliefhebbers. Met deze verpakking van 12 ballen heb je genoeg om urenlang mee te spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging.

Deze ballen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Victor en zijn ontworpen om topprestaties te leveren op de squashbaan. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, deze ballen zullen je helpen je spel te verbeteren dankzij hun opmerkelijke rebond en precisie.

Squash is een veeleisende sport die een kwaliteitsbal vereist voor optimale resultaten. Met de Victor squashbal weet je zeker dat je speelt met een betrouwbaar en duurzaam product. Deze ballen zijn gemaakt om slijtage en schokken te weerstaan, waardoor ze perfect zijn voor regelmatig gebruik.

Naast hun uitzonderlijke kwaliteit zijn deze squashballen ook goed zichtbaar op de baan dankzij hun felle kleur. Je zult geen moeite hebben om ze te herkennen, zelfs niet in de donkerste hoekjes van court.

Laat een bal van slechte kwaliteit je squashspel niet bederven. Vertrouw op het merk Victor en kies voor deze squashballen van hoge kwaliteit. Je zult niet teleurgesteld zijn in hun prestaties en duurzaamheid. Dus wacht niet langer, voeg dit pak van 12 Victor squashballen toe aan je sportuitrusting en geniet van een onvergetelijk potje squash!

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 116970-116920
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Blauwe ballen
Hoeveelheid per product 1