Squashbal Victor

Squashbal Victor
€ 4,42
Speel als een pro met de Victor squashbal (x36), het favoriete merk van squashliefhebbers. Ontdek het nu!
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Squashbal Victor

De Victor squashbal (x36) is een product van topkwaliteit voor tous squashliefhebbers. Deze bal is ontworpen door het gerenommeerde merk Victor en is de ideale keuze voor tous liefhebbers van deze intense en dynamische sport. Met een verpakking van 36 ballen heb je genoeg munitie voor een lange periode van training of competitie.

Deze bal is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitstekende duurzaamheid en uitzonderlijke sterkte. Elle is ontworpen om gelijkmatig en voorspelbaar te stuiteren, zodat je je slagen kunt perfectioneren en aan je nauwkeurigheid kunt werken.

De Victor squashbal heeft ook een optimale grip, waardoor je perfecte controle hebt over de baan van de bal. Elle is ontworpen voor gebruik op tous oppervlakken, zowel binnen als buiten.

Naast zijn uitzonderlijke prestaties wordt deze squashbal ook zeer gewaardeerd om zijn zichtbaarheid. Met zijn heldere, dynamische kleur kun je de bal gemakkelijk volgen tijdens intense wedstrijden of trainingen.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de Victor squashbal zal je onmisbare bondgenoot zijn bij het verbeteren van je spel en het bereiken van je doelen op court. Laat een bal van slechte kwaliteit je niet tegenhouden in je vooruitgang, kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Victor squashbal (x36). Bestel nu en voel het verschil op de baan!

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 116880-116870
Kleur dubbel geel/jaune
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Dubbele gele ballen
Hoeveelheid per product 1