Trainingsjas Joma Challenge

Trainingsjas Joma Challenge

Beginnend op: € 81,17

€ 64,94

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 81,17

€ 64,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainingsjas Joma Challenge

Sweater voor mannen. Een tennis- en padelmodel met een slanke pasvorm die met je meebeweegt. Geniet van maximaal comfort met dit afritsbare sweatshirt van elastische vezels. Je kunt het dragen tijdens de zwaarste trainingen, maar ook voor en na het sporten.

Dit sweatshirt heeft een volledige ritssluiting die wordt beschermd door een flap van textiel. Hierdoor veroorzaakt het geen ongemak op de huid tijdens het spelen. De rits is afsluitbaar, dus hij gaat niet open tijdens de wedstrijd en het jack blijft dicht. Het heeft ook een opstaande kraag om het gebied te beschermen tegen de kou en een geribde zoom en manchetten voor een comfortabelere pasvorm.

Het jack heeft ook twee voorzakken met ritsen die verborgen zitten onder een stoffen flap. Spelers kunnen kleine persoonlijke spullen, zoals mobiele telefoons en sleutels, opbergen en meenemen zonder dat ze bang hoeven te zijn ze kwijt te raken.

De stof is comfortabel, zacht en elastisch. Het begeleidt de speler in al zijn bewegingen en geeft hem bewegingsvrijheid. Zacht aanvoelende samenstelling voor een comfortabeler spel, ideaal voor spelen bij koel weer. Het helpt ook transpiratie af te voeren dankzij de ademende kwaliteiten.

De gesublimeerde stukken op de voorkant springen eruit. De print creëert een opvallend, modern optisch effect. Het wordt zeker een essentieel onderdeel van je tennis- en padelgarderobe.

Joma rubberen logo ingevoegd in naadloze stof. Het doel: het sweatshirt zo licht mogelijk maken. Om dit te bereiken, hebben we Joma Sportech-technologie gebruikt. Bij Joma hebben we deze technologie overgebracht van schoeisel naar textiel en aangepast aan de behoeften van elk product.

Eigenschappen

  • Ritssluiting
  • Geribde jersey zoom en manchetten
  • Zakken aan de voorkant
  • 87% Polyester, 13% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103068.200
Kleur blanco
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene