Polo Joma Torneo

Polo Joma Torneo

Beginnend op: € 35,29

€ 33,04

-6%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 33,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Joma Torneo

Poloshirt met korte mouwen voor heren/jongens. Technisch poloshirt ontworpen voor racketsporten, met name tennis en padel. Zeer comfortabel, ademend en lichtgewicht. Hoge prestaties om te spelen als een professionele tennisspeler. Bovendien kunnen tennissers dankzij de elasticiteit vrij bewegen.

Het heeft een klassieke geribbelde polokraag voor meer comfort. De split in de kraag heeft twee op maat gemaakte knopen die perfect passen bij de rest van het kledingstuk. De split zorgt voor veel bewegingsvrijheid en voorkomt insnoering tijdens het spelen.

Dit tennis- en padelpoloshirt is gemaakt van een nieuw elastisch en ademend breisel dat de tennisser begeleidt bij al zijn serves, smashes en shots zonder beperkingen op te leggen. Zo ben je verzekerd van succes in de wedstrijd, omdat je meer bewegingsvrijheid hebt. De mesh stof is lichtgewicht en ademend. Microscopische perforaties door het hele kledingstuk voeren zweet af en houden het lichaam van de tennisser koel en droog. Dit voorkomt dat het lichaam afkoelt na het sporten en voorkomt bacteriën die worden veroorzaakt door zweetophoping. Geen onaangename geurtjes. Dit alles is ontworpen om de sporter maximaal comfort te bieden tijdens het sporten.

Het ontwerp wordt gecompleteerd door een basic, klassieke en elegante stijl. Monochrome esthetiek met fijne contrasterende details op de mouwen.

Het Joma rubberen logo is in de naadloze stof verwerkt. Het doel is om het kledingstuk altijd licht te houden, onaangename wrijving tegen de huid te voorkomen en het gevoel van comfort verder te vergroten. Op Joma hebben we deze technologie overgebracht van schoeisel naar textiel en aangepast aan de behoeften van elk product.

Kenmerken

  • Geribbelde jersey polokraag
  • Elastische en ademende stof
  • Contrasterende gekleurde strepen
  • Bedrukt logo
  • 91% polyester, 9% spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 102605.574
Kleur morado
Kleur Paars
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene